Στη Σκόπελο η βασίλισσα του Μπαχρέιν και ο ισχυρός άνδρας της Ferrari

Στη Σκόπελο κάνει διακοπές η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Η βασίλισσα αφίχθη στο νησί πριν από περίπου πέντε μέρες με την πολυτελή θαλαμηγό της My Alwaeli.
Το λαμπερό γιοτ που έριξε άγκυρες εντυπωσιάζει με τις ανέσεις του. Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Την Παρασκευή γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο και ήταν ιδιαίτερα απλή.
Τα μέτρα ασφαλείας μπορεί να ήταν αυξημένα όμως η ίδια κάθισε δίπλα από τους υπόλοιπους πελάτες και δοκίμασε παραδοσιακές νοστιμιές.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου Βόλου, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε αποχώρησε ικανοποιημένος από τη Σκόπελο.
Το καθημερινό πρόγραμμα του Σέρτζιο Μαρκιόνε και της παρέας του -σύμφωνα με τους ντόπιους- εκτός από ελληνικό καφεδάκι και ψαράκι στα πιο γνωστά στέκια του νησιού, περιλαμβάνει μπάνια σε παραλίες που προσεγγίζονται μόνο με σκάφος, αλλά και ηλιοθεραπεία στο σκάφος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου