Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Η εταιρεία «Hondos Center», εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη εταιρεία «Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους ,τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό τους κοινό ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ,
η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει».
Η γνωστή εταιρεία Hondos Center που έχει 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την Hondos Παλλάς, η οποία, πλέον, δεν υπάρχει.
Όπως έγραψε και χθες το newsbeast.gr η υπόθεση αφορούσε την πτώχευση της «Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα» ή «Hondos Center Πολυκαταστήματα», όπως είναι ο διακριτικός τίτλος της χρεοκοπημένης εταιρείας και αναφέρεται  στη σχετική απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία και δεν έχει καμία επιχειρηματική σύνδεση με τη «Hondos Center».
Μάλιστα η αλυσίδα με ανακοίνωση της από το 2013 ανέφερε πως «τα Hondos Center δεν έχουν την παραμικρή επιχειρηματική ή άλλη σχέση με την εταιρεία Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε., εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος της αλυσίδας για τα τρία καταστήματα που ελέγχει. Την εν λόγω εταιρεία τη χαρακτηρίζει «ανεξάρτητη και αυτοτελή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί με δικό της οικονομικό και εμπορικό κίνδυνο στην αγορά και δεν αφορά στο παραμικρό την εταιρεία Hondos Center. Η Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε. λειτουργεί υπό νέα διοίκηση ήδη από το 2004 και το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η συνεργασία μαζί της ήταν έκτοτε εξαιρετικά δυσχερής έως και ανέφικτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου