Ο Μάικ Τάισον και το τεράστιο ράντσο του με… την κάνναβη

Μπορεί η πυγμαχία και οι ουσίες να μην πηγαίνουν ακριβώς χέρι-χέρι, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είναι ωστόσο ο συνηθισμένος μποξέρ.
Κι ενώ μέχρι τώρα ξέραμε για τις τίγρεις αλλά και το μεσογειακό του ταμπεραμέντο εντός και εκτός ρινγκ, τώρα θα πρέπει να προσθέσουμε στη μακρά του λίστα και την τεράστια φυτεία που έχει με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης!
Μετά την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια λοιπόν, ο Τάισον έβαλε σκοπό να μονοπωλήσει την αγορά που γεννήθηκε στα ξαφνικά, φυτεύοντας κάνναβη στα 40 στρέμματα που έχει και αποκαλεί χαρακτηριστικά «Ράντσο Τάισον».

AP_188113382765
Εκεί θα καλλιεργεί αποκλειστικά κάνναβη ανώτερης ποιότητας, καθώς οι συνθήκες είναι όπως λέει ιδανικές. Και δεν θα καλλιεργεί μόνο το φυτό με τρόπο που «θα επιτρέπει στους δασκάλους καλλιεργητές να αποκτούν τον μέγιστο έλεγχο του περιβάλλοντος», αλλά σκοπεύει να φτιάξει και αγροτική σχολή για να έρθουν σε επαφή οι ενδιαφερόμενοι με τις νέες τεχνικές φύτευσης και συγκομιδής.
Όπως αποκάλυψε το «The Blast» σε ρεπορτάζ του, το Ράντσο Τάισον θα φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις υδροπονικής καλλιέργειας, μονάδες επεξεργασίας, ακόμα και εργοστάσιο για την παραγωγή βρώσιμης κάνναβης. Και το καλύτερο, ένα αμφιθέατρο, καθώς όλοι χρειάζονται ένα αμφιθέατρο για συνέδρια και μαθήματα!
Ο Τάισον αποκάλυψε την όλη δραστηριότητα μόλις την περασμένη βδομάδα και φωτογραφήθηκε στο κτήμα με τους συνεταίρους του. Όπως είχε πει εξάλλου και ο ίδιος παλαιότερα, ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος των θεραπευτικών ιδιοτήτων της κάνναβης και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει στη φυτεία του, να φτιάξει υβρίδια μαριχουάνας με ευεργετικές θεραπευτικές δράσεις.
AP_559379253561
Μέχρι τώρα κρατούσε κλειστά τα χαρτιά για τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητές του, το 2010 ωστόσο, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο πρακτορείο ΑΡ, είχε εξομολογηθεί πως ένα από τα πράγματα που δεν σταματά να μετανιώνει είναι όταν είχε αρνηθεί να καπνίσει ένα «τσιγαράκι» με τον Tupac: «Ήθελε πάντα να καπνίσω ‘‘χόρτο’’ μαζί του και δεν το έκανα ποτέ. Και εύχομαι να το είχα κάνει. Είναι από τα πράγματα που μετανιώνω περισσότερο». Και είπε πως είχε αρνηθεί γιατί είναι εδώ και χρόνια χρήστης κάνναβης και δεν ήθελε με τίποτα να μαθευτεί η αλήθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου