Η νέα κολεξιόν SS’ 18 της Funky Buddha έχει αέρα τροπικό

Η Funky Buddha είναι το fashion brand που δημιουργεί εικόνες πέρα από τη μόδα και απευθύνεται σ’ εκείνον τον άντρα και τη γυναίκα που λατρεύει τη ζωή, τη μουσική, τις εικόνες, τα ταξίδια.Αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζει μία καμπάνια που απογειώνει το «urban tropical» συνδυάζοντας εικόνες της πόλης με πινελιές φερμένες από μέρη εξωτικά. Όσο αντιφατικό κι αν μοιάζει, τόσο ταιριαστό αναδεικνύεται.

funkynew1

funkynew2
Ο άντρας της Funky Buddha, ως σύγχρονος ταξιδιώτης και λάτρης των εικόνων (Modern Mariner or California Dreamer), επιλέγει ρίγα, χρωματιστά t-shirts, μπλούζες με tropical τυπώματα (earth & eccentric), statement backpacks και όλα τα απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ.
funkynew3
Τα μονόχρωμα πουκάμισα συνδυασμένα με βερμούδες είναι η night out πρόταση, ενώ τα polo μπλουζάκια και τα chinos αποτελούν must επιλογές.
funkynew4
Η γυναίκα της Funky Buddha συνεχίζει να εκπέμπει μια διαφορετική θηλυκότητα χωρίς στερεότυπα, εκκεντρική όσο και ανεξάρτητη, χωρίς όμως να αφαιρεί τίποτα από τη θηλυκότητά της. Μοντέρνα ταξιδιώτισσα και αυτή, μοιάζει να δημιουργεί τη στυλιστική της ταυτότητα άλλοτε μέσα από παραδοσιακά patterns (Kinship) και άλλοτε μέσα από μινιμαλιστικές επιλογές με πινελιές rustic (Rustic Future). Fashion Denim με prints, διαφάνειες και βολάν ολοκληρώνουν την εικόνα της πιο γλυκιάς εκδοχής της θηλυκότητάς της (Psychotropical).
funkynew5

H Funky Buddha λανσάρει την πρώτη της παιδική συλλογή «kids&teens 6+»

Με την ονομασία kids&teens 6+ η Funky Buddha παρουσιάζει την πρώτη της παιδική συλλογή θέλοντας να μυήσει τους νεαρούς φίλους στη φιλοσοφία του brand: χαρούμενα πρόσωπα, αεικίνητα, που λατρεύουν το παιχνίδι, επενδύουν στη φιλία και μεγαλώνουν με αγάπη για τη μουσική, τον αθλητισμό, το σινεμά. Τα Funky Buddha kids&teens εξερευνούν, ανακαλύπτουν, εκφράζουν τα θέλω τους, αυτονομούνται! Είναι οι μελλοντικοί σύγχρονοι πολίτες που φέρνουν την ελπίδα.
funkynew6
Τα ρούχα της πρώτης παιδικής συλλογής Funky Buddha περιλαμβάνουν παιχνιδιάρικα t-shirts με prints, χρωματιστά αμάνικα jackets και καρό πουκάμισα. Cargo και αθλητικές βερμούδες, ιδανικές επιλογές για τα αεικίνητα αγόρια και ολόσωμες σαλοπέτες, σορτσάκια και χαριτωμένα φορέματα για τα πιο σοφιστικέ κορίτσια.
funkynew7
Η συλλογή kids&teens διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Funky Buddha και στο funky-buddha.com.
funkynew8 funkynew9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου