Τι άλλο ζητά από τον Βαρδινογιάννη η Αλιμόνου εκτός από τη διατροφή των 700.000 ευρώ ετησίως;

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου βρίσκονται αντιμέτωποι για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τελευταίο δικαστήριο στις 30 Μαρτίου, αδιαμφισβήτητα, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το περιοδικό Down Town αναφέρθηκε στη ζωή και την καθημερινότητα του πρώην ζευγαριού σήμερα.
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης, παρότι χωρισμένοι, συγκατοικούν στο σπίτι που έχουν στη Φιλοθέη, κάθε φορά που ο Παύλος έρχεται στην Ελλάδα. Και έρχεται τουλάχιστον δέκα ημέρες κάθε μήνα.




Άλλωστε, εκτός από τη διατροφή των 700.000 ευρώ που ζητά ετησίως η Τζίνα Αλιμόνου (γιατί αυτή τη στιγμή ισχυρίζεται η ίδια ότι δεν παίρνει τίποτα), ζητά και τη μετοίκηση του Παύλου από το σπίτι για να αποφεύγονται οι καθημερινές προστριβές.



Η κατάσταση στο σπίτι είναι απόλυτα ελεγχόμενη με κάμερες, φρουρούς και προσωπικό που φτάνει τα 20 άτομα. Συνεργάτης της Τζίνας Αλιμόνου δήλωσε, μάλιστα, στο περιοδικό: «Η Τζίνα νιώθει ασφυκτικά περικυκλωμένη, πιεσμένη και σε μόνιμη επιτήρηση».

Tag: Παύλος Βαρδινογιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου