Η 23ρονη Brigita Jagelaviciute- Η κούκλα αεροσυνοδός της Emirates

Η Brigita Jagelaviciute είναι 23 ετών, είναι από τη Λιθουανία και εργάζεται ως αεροσυνοδός στην αεροπορική εταιρεία Emirates.
Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη, έχει και τον πιο ζηλευτό λογαριασμό στο Instagram αφού είναι γεμάτος φωτογραφίες από τα ταξίδια της στα πιο όμορφα σημεία του κόσμου.
Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο, η Jagelaviciute έχει πραγματοποιήσει παραπάνω από 70 ταξίδια. Η αγαπημένη της πόλη είναι η Νέα Υόρκη  αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά μέρη που θέλει να επισκεφτεί.

imbrigita2
«Μέχρι στιγμής, έχω κάνει "τσεκ" σε 74 χώρες και αυτό είναι μόνο ένα 30% του κόσμου, οπότε έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου», είπε η Jagelaviciute.
Η ίδια λέει ότι ήξερε ότι θέλει να γίνει αεροσυνοδός από την πρώτη στιγμή που είδε πλήρωμα των Emirates να περπατάει κατά μήκος του αεροδρομίου στο οποίο βρέθηκε πολλά χρόνια πριν. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κάποια διαφορετική χώρα ή περιοχή κάθε μέρα, την ενθουσιάζει.
«Το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία είναι πολύ διασκεδαστικό και αυτή η δουλειά είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να κάνεις κάποιες σταθερές φιλίες. Το μειονέκτημα της αεροσυνοδού είναι το jet lag. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις, αν δεν το έχεις ζήσει».
imbrigita3 imbrigita4 imbrigita5 imbrigita6 imbrigita7 imbrigita14 imbrigita8 imbrigita10 imbrigita11 imbrigita12 imbrigita9 imbrigita1 imbrigita13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου