Πείτε «όχι» στις σαγιονάρες!

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;
Αγαπάτε τις σαγιονάρες. Αλήθεια, είναι το υπόδημα που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση και σας βάζει στη διάθεση του καλοκαιριού. Τις φοράτε στην παραλία, στη δουλειά, στο σινεμά, ακόμη και στο μπαρ. Μήπως το παρακάνετε; Εντάξει, είναι πολύ εύκολο να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα με ένα ζευγάρι σαγιονάρες...
Επιπλέον, είναι πολύ πιο οικονομικές σε σχέση με τα «κανονικά» παπούτσια. Όμως, δεν παύουν να έχουν κατασκευαστεί για ένα σκοπό: την παραλία. Οι σαγιονάρες, ακόμη και οι πιο σοφιστικέ, δεν είναι ακριβώς παπούτσια! Σπανίως κολακεύουν το πόδι και, ορισμένες φορές, είναι και επικίνδυνες. Μην πείτε ότι δεν έχετε σκοντάψει ποτέ λόγω... σαγιονάρας! Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, δοκιμάστε να απέχετε από τις σαγιονάρες. Πριν βροντοφωνάξετε «όχι», σκεφθείτε ότι υπάρχουν ωραιότατες εναλλακτικές.

Η πρώτη είναι τα σανδάλια σε σχήμα Τ. Είναι εξίσου «αεράτα», αλλά δένουν στο πόδι και το κάνουν να δείχνει πιο λεπτό. Αυτά τα σανδάλια είναι ιδανικά για τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες.

Η δεύτερη λύση είναι τα σανδάλια «του μονομάχου». Στην απλή, δερμάτινη εκδοχή τους είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές ώρες, ενώ οι χρωματιστές ή μεταλλιζέ βερσιόν θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε μία βραδυνή εμφάνιση. Προσοχή: αυτά τα σανδάλια συνδυάζονται μόνο με αεράτα, λεπτά υφάσματα!



Τρίτη λύση είναι οι εσπαντρίγιες. Είτε στην παραδοσιακή, φλατ εκδοχή τους, είτε σε άλλες πιο «εξελιγμένες» μορφές, οι εσπαντρίγιες είναι μια ωραία επιλογή για το καλοκαίρι και σώζουν την κατάσταση όταν το πεντικιούρ σας δεν είναι όπως θα το θέλατε. Φροντίστε μόνο να τις διατηρείτε σε καλή κατάσταση, γιατί η σχοινένια σόλα, όσο να’ ναι, φθείρεται εύκολα!


Τέταρτη λύση είναι βέβαια τα πέδιλα. Με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, είναι η διαχρονική και κλασική επιλογή. Όπωσδήποτε, δεν είναι ό,τι πιο άνετο, αλλά αναδεικνύει τα πόδια σας με τον καλύτερο τρόπο!

πηγή miva-rate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου